Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
Михаил Матески, Гринтех: 5.000 тони пластични шишиња го претвораме во успешен бизнис!
utorak, 27 septembar 2016 19:04
Компанијата „Гринтех Мк“, лидер во Македонија во рециклирање пластика, е дел од „Грин група“, најголемата групација за рециклирање пластика во Југоисточна Европа. Во Романија групацијата постои од 2002 година, во Србија од 2005 година, а во Македонија од 2007 година. Од април 2012 година Европската Банка за обнова и развој (ЕБРД) е косопственик на 25 % од капиталот на „Грин груп“ со што започна новото поглавје во работата на групацијата и нов инвестиционен циклус во фабриките во регионот.