Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
Zainteresovani ste za otkup PET ambalaže?

Greentech d.o.o. je pouzdan partner koji će vam obezbediti siguran otkup svih količina PET ambalaže koje sakupite, transport i odlične uslove plaćanja u dogovorenom roku. Sarađujemo sa komunalnim preduzećima, otpadima sekundarnih sirovina, privatnim sakupljačima, kao i proizvođačima PET boca i epruveta i proizvođačima sokova, vode, piva sa cele teritorije Srbije.
 Otvoreni smo za različite vidove saradnje i spremni da podržimo aktivnosti na unapređenju kapaciteta naših partnera. Greentech je društveno odgovorna kompanija angažovana u promociji reciklaže i edukaciji dece i odraslih o značaju pravilnog odlaganja otpada putem kampanja, promotivnih akcija, radionica. Razvijamo našu mrežu partnera ujedno razvijajući svest građana o značaju reciklaže PET ambalaže. Za nas je reciklaža odgovoran posao od kog svi profitiraju.
Za sve dodatne informacije obratite možete nam se obratiti telefonom 021 65 72 531 ili putem elektronske kontakt forme u nastavku teksta. Odgovorićemo Vam u najskorijem roku.