Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
GREENTECH PODRŽAO AKCIJU “POZNAJEŠ LI SVOJ GRAD”
ponedeljak, 28 april 2014 14:27
fotoOdred izviđača “Ivo Lola Ribar” iz Novog Sada tradicionalno organizuje svakog aprila akciju “Poznaješ li svoj grad?”. Akcija je namenjena učenicima petih razreda osnovnih škola u Novom Sadu. U nedelju, 27. aprila učenici osnovnih škola imali su priliku da provere svoje znanje iz istorije i sadašnjosti grada, provere svoju snalažljivost, pomoću mape grada otkriju zadate lokacije i na svakoj dobiju jedan specifičan zadatak.
Prelazeći stazu koja povezuje važne punktove gradskog života, učesnici su imali priliku da obnove svoja znanja vezana za grad, ali i da steknu nova znanja i veštine, i prepoznaju neke svoje nove talente i interesovanja. Čitav program realizovao se se izviđačkim metodom, posebno stavljajući akcenat na timski rad.

Kao i prošle godine preduzeće za reciklažu plastike Greentech podržalo je akciju i organizovalo za učesnike akcije i izletnike u Dunavskom parku edukativnu kreativnu radionicu na temu reciklaže i zaštite životne sredine. Svi učesnici akcije imali su obavezu da prazne PET boce od vode, koju je donirala novosadska Minaqua, na cilju u Dunavskom parku odlože u namenski džak i na taj način ih pošalju na reciklažu u fabriku Greentecha u Mladenovu.