Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
OTVOREN SAKUPLJAČKI CENTAR GREENTECHA U NOVOM SADU
ponedeljak, 21 oktobar 2013 22:01
fotoZbog velikog interesovanja privrednih subjekata i obrazovnih ustanova u Novom Sadu, koje u poslednjih godinu dana svakodnevno kontaktiraju Greentech  u želji da preuzmemo njihov ambalažni PET otpad, otvorili smo početkom oktobra Sakupljački centar Novi Sad, koji se nalazi na adresi Put novosadskog partizanskog odreda 3 u neposrednoj blizini Metroa, odnosno bivše fabrike Novkabela.
Sakupljački centar NS radi svakog radnog dana od 9 do 16 časova, a subotom od 9 do 15 časova. U Sakupljačkom centru otpadne PET boce se baliraju i svakodnevno transportuju  na reciklažu u fabriku Greentecha u Mladenovu.
Preduzeća i ustanove zainteresovane da organizujemo sakupljanje i preuzimanje PET otpada koje generišu u svojim objektima mogu da nam se jave na mail
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem telefona prikazanih na mapi sakupljačkog centra.
Takođe, građani koji žive na teritoriji Novog Sada i imaju sakupljene veće količine PET otpada mogu da nam se jave na date telefone ili na mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .