Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
GREENTECH NA 8. MEĐUNARODNOM SAJMU ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE - ECOFAIR
utorak, 18 oktobar 2011 09:14
Preduzeće Greentech već četvrtu godinu za redom učestvuje na našem najznačajnijem sajmu u oblasti životne sredine - Ecofair, koji se tradicionalno održava u Beogradu sredinom oktobra. Utisci sa ovogodišnjeg sajma su više nego pozitivni. Sajam je bio dobro posećen, bilo je dosta izlagača, a prateći program vrlo bogat.

Sajam Sajam Sajam Sajam

Sajam Sajam Sajam Sajam

Osmi međunarodni sajam je otvorio ministar, Oliver Dulić, a učešće predstavnika resornog Ministarstva u pratećem programima i direktnoj komunikaciji sa izlagačima je bilo daleko veće nego prošle godine. Održan je čitav niz konferencija na kojima su učestvovali predstavnici državne administracije, industrije, lokalnih samouprava i civilnog sektora, tako da je sajam ispunio svoju svrhu i omogućio jednu kvalitetnu razmenu informacija, otvorenu  diskusiju i intenzivnu komunikaciju između predstavnika različitih sektora.

 Kao i  svake godine na Ecofairu menadžment Greentecha je realizovao značajan broj poslovnih sastanaka sa postojećim, ali i budućim poslovnim partnerima. Štand Greentecha posetio je i ministar Oliver Dulić, kao i Njegova ekselencija ambasador Rumunije, gospodin Daniel Banu.