Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
O nama

LOGO GREENTECH

GREENTECH Novi Sad je vodeći recikler PET boca u Srbiji. Osnovan je 2005. godine, Vrednost dosadašnje investicije je pet miliona EUR. Preduzeće od svog nastanka u kontinuitetu radi na razvoju proizvodne tehnologije i širenju mreže dobavljača.
Administrativni centar Greentecha je u Novom Sadu, a fabrika je smeštena u Mladenovu kod Bačke Palanke..

Kapacitet prerade je 10.000 tona otpadne PET ambalaže godišnje.. Savremenom tehnologijom reciklaže otpadnih PET boca u fabrici Greentecha u Mladenovu se proizvode vruće oprane flekice (hot wash PET flakes). Finalizacijom procesa kod naših kljienata od vruće opranih flekice proizvode se poliestersko vlakno, poliesterska traka, PET folija i rPET granulat.

Poliestersko (PET) vlakno je najznačajniji proizvod reciklaže plastike. Ima široku primenu u automobilskoj i hemijskoj industriji, takođe I u industriji nameštaja, tekstilnoj i građevinskoj industriji.

Poliesterska (PET) traka se zbog svojih izuzetnih tehničkih karakteristika koristi kao zamena za čeličnu traku pri pakovanju.

PET folija je proizvod koji nalazi sve veću primenu u proizvodnji pakovanja za hranu i ostalih proizvoda.

rPET granulat se koristi ka zamena za originalni PET granulat u proizvodnji PET pretformi za potrebe prehrambene industrije.