Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
GREENTECH DOBIO NAGRADU REGIONALNI BIZNIS PARTNER
petak, 24 jun 2011 10:14

Regionalne nagrade Biznis partner  23. juna 2011. su u Beogradu uručene predstavnicima 44 kompanije iz Srbije i regiona, Nagrade je po 17. put dodelila kompanija Mas medija internešenel pod sloganom "U biznisu kao i u životu najvažniji je partner". Nagrade su kompanijama uručene u četiri kategorije, odnosno za regionalnog biznis partnera, specijalne nagrade, medija biznis partner i biznis partner 2011. godine.  

Nagrada

Za regionalne biznis partnere odabrane su po jedna kompanija iz zemalja u regionu - Metal cinkara iz Slovenije, Atlantik grupa iz Hrvatske, MOL grup iz Mađarske, Grintek iz Rumunije, Asbisc enterprajzis sa Kipra, Bekto - precisa iz Bosne i Hercegovine i Aerodrom iz Crne Gore.

 

Dodela nagradaNagradu u ime preduzeća Greentech je primo direktor Greentecha Srbija, Mihal Mateski koji se tom prilikom zahvalio na ovom značajnom priznanju: - Posle 6 godina poslovanja Grinteka Srbija slobodno možemo da kažemo da smo lideri na domaćem tržištu kada je reciklaža PET boca u pitanju. Drago nam je da je naša aktivnost u Srbiji prepoznata kao značajna i da je upravo Greentech ocenjen od strane stručnog žirija kao najuspešnija rumunska investicija u Srbiji. Ovo laskavo priznanje regionalni Biznis partner je za nas podstrek da delatnost svoje kompanije u Srbiji, ali i čitave GREEN grupe unapređujemo i dalje.-
Predstavnici svih nagrađenih kompanija su tajnim glasanjem izabrali kompaniju Fijat Srbija automobili za posebnu nagradu "Best partner 2011" godine.

 

  U kategoriji medija biznis partner nagrađena je kompanija Novosti, TV Buđelar - Biznis infor grup, Prva srpska televizija i Lider pres iz Hrvatske.

  Specijalne nagrade je dobilo pet kompanija, među kojima je grad Subotica za biznis partnera ekstra 2011. godine, dok je nagradu iz iste kategorije pod nazivom Biznis partner specijal dobila Termoelektrana i Kopovi Kostolac. 
Pojedinačnu nagradu "Biznis ličnost 2011."  je dobio predsednik koncerna "Farmakom MB" Miroslav Bogićević. Nagrade Biznis partneri 2011. dobilo je 28 kompanija, među kojima su Institut za proučavanje lekovitog bilja Josif Pančić, Unika osiguranje, Elektrovojvodina i Republički zavod za statistiku.

 

Dodela nagrada

  Direktor Mas medija internešenel Milivoje Radovanović je rekao da su ambicije te kompanije da se sledeće godine nagrađivanje kompanija sa kojima se sarađuje proširi i na zemlje centralne Evrope. Mas medija internešenel je jedna od vodećih kompanija u oblasti razmena poslovnih informacija i tržišnih komunikacija. Nagrade su uručene u beogradskom hotelu Kontinental.