Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
KAMPANJA “VAŠU AMBALAŽU U RECIKLAŽU” U VRBASU
četvrtak, 12 novembar 2015 22:30
fotoPromotivnom akcijom u centru Vrbasa, u petak 30. oktobra, započela je kampanja “Vašu ambalažu u reciklažu” koju će u okviru zajedničkog projekta unapređenja sistema primarne selekcije otpada sprovoditi JKP Komunalac Vrbas, kompanija Sekopak iz Beograda i Greentech iz Novog Sada.
 U tu svrhu Sekopak i Greentech obezbedili su 50 novih žičanih kontejnera za PET i aluminijumske limenke, kao i 30 plastičnih kanti za sakupljanje ambalažnog stakla u ugostiteljskim objektima. Građanima Vrbasa su u okviru akcije organizovane u petak predstavljene nove posude za reciklabilni otpad postavljene na teritoriji opštine, a na samom štandu mogli su da se informišu o značaju reciklaže i upoznaju sa proizvodima koji nastaju reciklažom PET boca.  Najmlađim posetiocima štanda deljeni su edukativni flajeri kampanje, a tokom novembra svim domaćinstvima u Vrbasu biće distribuirani flajeri sa sloganom kampanje i osnovnim informacijama o projektu.
Do kraja školaske godine u okviru kampanje “Vašu ambalažu u reciklažu” biće realizovano 50 edukativnih radionica u školama na teritoriji Vrbasa i niz javnih događaja usmerenih na podizanje svesti građana o značaju reciklaže u zaštiti životne sredine.