Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
GREENTECH NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA U BAČKOJ PALANCI
nedelja, 28 april 2013 17:16
FotoProlećni Sajam zapošljavanja u Bačkoj Palanci u organizaciji Nacionalne službe zapošljavanja održan je danas u SC "Tikvara". Na štandu Greentech-a vladalo je veliko interesovanje posetilaca za ponuđena radna mesta.

Greentech je trenutno u fazi realizacije planirane investicije u unapređenje postojećeg tehnološkog procesa (postrojenje za tretman otpadnih voda, izgradnja nove proizvodne hale, instalacija linije za vruće pranje PET boca i prvog “bottle to bottle” postrojenja u Srbiji (Vacurema tehnologije) koja će omogućiti otvaranje novih 50 radnih mesta u reciklažnoj industriji u Srbiji i primenu najmodernije tehnologije u reciklaži plastike u skladu sa evropskim standardnima.


Centralno mesto štanda Greentech-a i značajan broj najavljenih radnih mesta privukli su pažnju velikog broja posetilaca Sajma. Pored informacija o ponuđenim radnim mestima, vladalo je i veliko insteresovanje posetilaca za obim i sadržaj investicije, kao i implementirana tehnička rešenja u okviru budućeg postrojenja.