Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
Greentech nominovan za nagradu “Blic preduzetnik 2012”
sreda, 27 mart 2013 00:54
fotoMart 2013.godine
Dnevni list “Blic”  šestu godinu za redom bira najboljeg preduzetnika u Srbiji. Ove godine partner je Sosijete Ženeral banka koja će sa 20.000 evra nagraditi najboljeg “Blic preduzetnika 2012”.
Kriterijumi na osnovu kojih žiri bira najboljeg “Blic preduzetnika u 2012” su: profitabilnost, produktivnost, likvidnost, izvozni potencijal, broj zaposlenih i novozaposlenih u 2012, tehnološke inovacije, kao i orijentisanost ka zaštiti životne okoline i ostvaren doprinos razvoju lokalne zajednice. Kao i svih predhodnih godina cilj akcije “Blic preduzetnik” je promovisanje, jačanje i podrška preduzetničkom duhu u Srbiji.


Ove godine predloženo je 300 preduzeća, a Greentech je ušao u uži izbor od 50 preduzeća koja su  po odluci žirija svrstana u krug najuspešnijih. Do kraja akcije članovi žirija posetiće preduzeća koja se po svim kriterijumima nalaze među prvih 10 koja konkurišu za izbor najboljeg u 2012. godini, a konačna odluka o tome koje preduzeće zaslužuje da ponese ovu laskavu titulu biće doneta početkom aprila.
 
Članovi žirija su Rasim Ljajić, ministar trgovine i telekomunikacija, Dejan Jovanović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Jelena Bulatović, v.d. izvršnog direktora Srpske asocijacije menadžera, Aleksandar Gračanac, Privredna komora Srbije, Miljan Ždrale, EBRD, Verica Radovanović, direktor odeljenja za mala preduzeća Sosijete Ženeral banke i Danijela Nišavić, novinar “Blica”.