Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
Zeleni oskar za Greentech
sreda, 27 mart 2013 00:55
foto13. mart 2013. godine
Na otvaranju III međunarodnog sajma Eco Expo 2013 ministarka energetike, razvoja i životne sredine dr Zorana Mihailović uručila priznanje “Zeleni oskar” generalnom direktoru Greentecha, Mihailu Mateskom, za doprinos u unapređenju sakupljanja i reciklaže ambalažnog PET otpada u Srbiji.


"Zeleni oskar" za pojedince i kompanije koji su pokazali značaj ulaganja u životnu sredinu, dobili su Termoelektrana "Nikola Tesla", Tehnološko-metalurški fakultet u Beogradu, Akvastatin, Ekostar pak, Natura priroda resursi i Keseko.

Titulu “Ambasador životne sredine” od strane organizatora sajma, osim ministarke Zorane Mihailović, dobili su i sekretar Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograd Goran Trivan, direktor Jugoimpeksa E reciklaža iz Niša Ninoslav Milenković, Žarko Tarić, ambasador dobre volje Udruženja kraljevskih porodica Afrike, i predsedavajući Poslovnog saveta Turske i jugoistočne evrope (DEIK) Sadula Spahiloglu.


Sajam Eco Expo se već treću godinu za redom održava sredinom marta u hali Belexpo na Novom Beogradu u organizaciji nevladine organizacije “Zelena ECO planeta”.