Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
PRIZNANJE ECO EXPO 2012 ZA USPEŠAN SAJAMSKI NASTUP
ponedeljak, 26 mart 2012 20:22
Na 2. međunarodnom sajmu zaštite životne sredine ECO EXPO, održanom 1. i 2. marta u Belexpocentru u Beogradu GREENTECH, je imao zapažen nastup. Štand GREENTECHA posetio je veliki broj posetilaca sajma koji su imali priliku da se na licu mesta upoznaju sa materijalima koji nastaju reciklažom PET amabalažnog otpada – PET fleksom, PET vlaknom i PET trakom, informišu se u razgovoru sa predstavnicima kompanije ili putem promotivnog materijala o samom procesu reciklaže i značaja koji ona ima u zaštiti životne sredine.

Sajam Sajam Sajam  Sajam
 
Štand su posetili i ministar zaštite životne sredine Oliver Dulić, predstavnici resornog ministarstva, medija, nevladinih organizacija, javnih komunalnih i privatnih preduzeća sa kojima GREENTECH sarađuje.
U okviru konferencijskog dela programa PR menadžer, Kristina Cvejanov prezentovala je dosadašnje pozitivne rezultate poslovanja GREENTECHA u Srbiji i poslovne operacije u oblasti reciklaže plastike i električnog i elektronskog otpada čitave GREEN GRUPE koje se sprovode u regionu.
Nastup GREENTECHA na ovogodišnjem sajmu ECO EXPO je i od strane samih organizatora Zelene Eko Planete ocenjen kao izuzetno uspešan i značajan za promociju samog sajma, koji se ove godine održao po drugi put, te je direktoru preduzeća Mihailu Mateskom tim povodom dodeljeno specijalno priznanje ECO EXPO 2012.